cafetaria-helmerhoek

Cafetaria Helmerhoek

Heb je even geen zin om te koken of gewoon zin in een overheerlijke hollandse snack? Hoe prettig is het soms om even te genieten van een rustig avondje thuis na een lange werkdag of tijdens je welverdiende weekend. We hebben het allemaal wel eens gegeten en maarliefst 65% van de mensen kiest regelmatig voor een oerhollands hapje, het welbekende comfortfood: een patatje met mayonaise en een frikandel.

Cafetaria / snackbar

De keuze is reuze tegenwoordig. Sushi, pizza of patat, bijna elke stad of dorp heeft talloze tentjes met eten. Vaak kun je kiezen voor bezorging of afhalen. Hygiëne en kwaliteit zijn de sleutel tot succes voor de meeste eettentjes. Dit maakt de ervaring voor de klant zo aangenaam mogelijk en zorgt dat het eten smaakvol is. Zo ook bij Cafetaria De Posten in Enschede. Ben je in de buurt en heb jij zin in een heerlijk patatje of andere snack? Bezoek dan eens deze cafetaria. Het is echt een aanrader naar mijn mening. Voor een cafetaria in Helmerhoek of Snackbar in Helmerhoek is Cafetaria De Posten vrij dichtbij en is bezorging ook mogelijk! Op de website staan de precieze bezorglocaties in Enschede.

Snacks

Doe jezelf een plezier en bestel een heerlijk patatje met een gefrituurde snack. Een lekkere bamischijf of kroket, of ben je meer van de kaassouflé of oude vertouwde frikandel speciaal? Bij deze cafateria in Helmerhoek is een breed assortiment aan snacks. Althans de cafetaria is dichtbij Helmerhoek gevestigd, deze ligt namelijk officieel in De Posten zoals de naam van de cafetaria ook aangeeft. Maandelijks bestel ik hier vaste prik de laatste vrijdag van de maand samen met mijn beste vriend. We plaatsen eerst een bestelling in de app bij Cafetaria De Posen en zetten dan een goede film op. We genieten tegelijkertijd van een heerlijke bamihap en een patatje oorlog.