Culinair verrast worden in het centrum van Enschede!

In het centrum van Enschede zit een culinair restaurant die je moet bezoeken! Bistro Bruut is een bistro waar ze à la carte prachtige klassieke gerechten uit de Franse keuken serveren. Soms maken de chefs de gerechten een stukje brutaler door hun eigen draai eraan te geven.

De Franse keuken

De Franse keuken wordt internationaal gewaardeerd. Deze keuken wordt vooral gekenmerkt door zijn diversiteit. Binnen Frankrijk kennen veel gebieden een eigen kenmerkende keuken. Buiten Frankrijk wordt de Franse keuken vooral gezien als chique eten, dat in dure restaurants geserveerd wordt.

Frankrijk staat bekend om zijn grote assortiment aan wijn en kaas. Franse wijn en Franse kaas is een belangrijk ingrediënt in de Franse keuken. De Franse kaas en wijn wordt vaak gebruikt voor zowel het hoofdgerecht als bijgerecht.

Luxe gerechten

Wil jij uit eten in Enschede centrum en zoek jij een restaurant met luxe gerechten? Dan ben jij bij Bistro Bruut op het juiste adres. Bij Bistro Bruut wordt je culinair verrast door de à la carte klassieke gerechten die ze serveren. Ook kun je ervoor kiezen om het Chefs menu te nemen. Hier wordt je van aperitief tot koffie compleet verrast bij iedere gang. Dit zorg uiteraard voor een optimale smaakbeleving!

Proosten in de wijnbar

Naast lekker eten hebben ze bij Bruut ook heerlijke wijnen. Je kunt plaatsnemen in de wijnbar waar je kennis kunt maken met meer dan 100 verschillende wijnen. Onder het genot van Franse kazen en heerlijke wijn kun je hier urenlang blijven zitten. In de wijnbar van Bruut kun je ook terecht voor een highwine of een gezellige borrel met collega’s of vrienden. Bij mooi kun je zelfs plaatsnemen op het dakterras! Ditzelfde dakterras wordt ook regelmatig gebruikt voor gelegenheden zoals een bruiloft, jubileum of een verjaardag.