Leuke bedrijfsuitjes

Een activiteit bedenken voor een bedrijfsuitje blijft lastig. Voorbeelden van leuke bedrijfsuitjes zijn het doen van een escape room, het rijden van een quad of het varen van een sloep. Een andere leuke activiteit voor een bedrijfsuitje kan een kookworkshop zijn, alles is mogelijk zo zou je kunnen kiezen voor het maken van sushi of het maken van taarten.

High tea

Één van de vele kookworkshops die je zou kunnen volgen is de workshop high tea. Je leert hierbij onder begeleiding typische Engelse high tea gerechten maken, dit kunnen hartige of zoete gerechten zijn. De workshop high tea is het leukste als je dit doet met vrienden of collega’s, je mag de groep zo groot mogelijk maken als je zelf wilt. Voor deze workshop kun je afreizen naar één van onze locaties, maar je zou ook je eigen keuken beschikbaar kunnen stellen. Wij hebben ook mobiele keukens, die makkelijk op te bouwen zijn en overal neer te zetten zijn.

Tapas

Tapas zijn van oudsher borrelhapjes die zowel koud als warm opgediend kunnen worden. Tapas komt uit Spanje, het is daar ontstaan omdat Spanjaarden hun avondeten vaak tussen 9 en 11 uur eten. Doordat ze zo laat gaan eten ontstaat een gat tussen het thuis komen van werk en het avondeten, om dit op te vullen hebben de Spanjaarden tapas bedacht. Tegenwoordig kun je ook in Nederland tapas eten als complete avondmaaltijd. Als bedrijfsuitje zou je ook een kookworkshop tapas maken kunnen volgen. Tijdens deze workshop leer je handige tips en tricks met als doel om alle tapas hapjes uiteindelijk zelfstandig te kunnen maken.

Kookworkshops kun je bij verschillende gelegenheden doen, bijvoorbeeld bij een bedrijfsuitje, maar het zou ook kunnen met vrienden of met de familie. Hierboven heb ik twee kookworkshops genoemd er zijn er natuurlijk veel meer, zo zit er voor iedereen wel wat bij.